About Company

Minangka salah siji saka perusahaan anjog ing wilayah produksi kayak in China,  Ningbo Oceanus International Trading Co., Ltd . ( Blue Ocean kayak ) wis pengalaman luwih saka 6 taun 'ing lapangan ngecor muter, lan dadi perusahaan ngelmu lan teknologi profesional kanggo ngembangaké lan prodhuksi macem-macem jinis kayaks, cetakan kayak, lan aksesoris related.