10ft single pedal kayak

Short Description:

Product Description: 10ft Single Pedal Kayak can not only move by oars, but also move forward by a pedal system. Standard Parts: 1*Deluxe aluminum seat 1*Flush mount rod holder 1*Pedal system 1*Rudder System 2*Hatch covers 4*Side/front/rear hand...


  • Model: TN-15
  • Jeneng: Shark 1
  • Size: 3160 x 863 x 373mm
  • Material: LLDPE / UV Tahan 8 gelar
  • GW / NW: 40kgs / 39kgs
  • Warranty: 3 taun ing awake
  • Kapasitas bobot: 180kgs / 397lbs
  • Loading Qty / 20ft: 33pcs saka kayak iki
  • Loading Qty / 40hq: 68pcs saka kayak iki
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Description:
    10ft Single Pedal Kayak ora mung bisa mindhah dayung, nanging uga maju dening sistem pedal.
    21_
    Parts standar:
    1 * aluminium jog Deluxe
    1 * Flush Gunung rod nduwèni
    1 * sistem Pedal
    1 * Rudder System
    2 * Hatch isine
    4 * Sisih / ngarep / mburi Ngalahake
    1 * nduwèni Piala
    1 * penjaga Paddle
    8 * Scupper Patch
    1 * Black bungee, etc.
    Photos Nuduhake: 
    24 25 26 22
    Pembayaran & Delivery:
    Pembayaran Sarat: A): 30% simpenan T / T ing advance, imbangan 70% marang salinan BL;
    B): 100% T / T ing advance, pesenan sampel.
    Delivery: by sea to the customer's nearest port, the specific time is subject to the actual.
    pabrik
    Factory Equipment:
    Pabrik Equipment 01 Pabrik Equipment 02 Pabrik Equipment 03
    Certificate:
    certificate
    Our Service:
    Service kita
    FAQ
    Apa sing prices Panjenengan?
    Q: Our prices are subject to change depending on actual mode of kayaks and quantity. We will send you an updated price list after your company contacts us for further information.
    Aja duwe jumlahe minimal order?
    Q: Yes, usually, our MOQ is one complete 20’ft or 40’HQ container. Of course, if you need one or more, it is acceptable for us. To know more details, please contact us.
    Kita bisa tuku macem-macem jinis kayaks ing siji sing?
    Of course, just tell me the kayak types and quantity you need, and we will help you determine the final quantity through calculation.
    Apa kanggo nampa LOGO customer?
    Yes, we can print your LOGO on the hull of the kayaks.
    Apa warna bisa kasedhiya?
    Q:Single colors and mix colors could be made.
    Carane wis prodhuk dikempalken?
    Package Details: One layer bubble bag, one meter long cardboard at the bottom, and one layer plastic bag. Of course, we can also pack kayaks according to your requirement.
    Apa wektu pangiriman?
    Q: Lead time: 1-2 days for sample order, 7-10days per 20'ft container, and 10-15days per 40’ HQ container after getting deposit.
    Apa milih Blue Ocean Kayak Factory minangka supplier Panjenengan?
    Layanan OEM cumawis, Luwih saka 10 taun pengalaman, layanan Sourcing siji-mandeg Best, Telung taun babar pisan ing kayak awake, tim apa Professional kanggo ngawula, ndhukung Technical lan sawise layanan sales.
    Apa kang njamin kualitas prodhuk kang?
    Proses Manufaktur kita wis seri dhaftar mriksa sing njamin kayaks kita ketemu standar kualitas. Test banyu kudu rampung sadurunge iku kebungkus.
    Instal fittings mriksa, aksesoris mriksa iku duwe apa sadurunge packing ing. Proses prodhuksi kita digawe kita telung mriksa kayak kanggo sembarang inconsistencies Manufaktur.
    Warranty 3 taun ing Hull, 6 sasi kanggo fitting, lan ing 24 jam reply kanggo ngatasi masalah.
     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk