3.6m Fishing Kayak karo Aluminium Seat

Short Description:

3.6m Single Fishing Kayak BOK-055 Product Details: Standard Parts: 2 x Waterproof hatch cover(Square and round ones ) 2 x Side handle with bungee 2 x Rubber carry handles 1 x Drain plug 8 x Drain cover 1 x Bungee at back storage area(with 6 D rin...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Model :: bok-055
  • Jeneng :: Seal
  • Size :: 3600x770x300mm
  • Material :: LLDPE / UV Tahan
  • GW / NW:: 28kgs / 26kgs
  • Warranty:: 3 taun ing awake
  • Kapasitas bobot :: 250kgs
  • Loading Qty / 20ft :: 24pcs saka kayak iki
  • Loading Qty / 40hq :: 78pcs saka kayak iki
  • Detail produk

    Tags Product

    3.6m Single Fishing Kayak bok-055

    Detail Produk:

    Parts standar:

    2 tutup lawang ngisor x Waterproof (Square lan gedhe-gedhe babak)
    2 x Side nangani karo bungee
    2 x Karet nindakake Ngalahake
    1 x Saluran plug
    8 x tutup Saluran
    1 x Bungee ing wilayah panyimpenan bali (karo rings 6 D)
    1 x Swival nduwèni roder
    2 x Fishing rod Hodler
    1 x Piala nduwèni
    1 x Landscaping Gesper nggancaraken jog Aluminium
    1 x Fishing ngentot
    2 x Side Aluminium Track
    2 x nyetak nyegat area kothak (With bungee)
    1 * jog Aluminium

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk