3M Deluxe Pro Angler Kayak

Short Description:

Product Description: 3M Deluxe Pro Angler Kayak punika cahya ing bobot lan gampang kanggo nindakake. kayak iki cadangan posisi sing masang motor listrik .Jog panggonan bisa sijine baterei kanggo nyimpen akèh papan kanggo wisata. Parts standar: 1 * Deluxe Aluminium ...


  • Model: Bok-003
  • Jeneng: Dylan
  • Size: 3000x910x380mm
  • GW / NW: 33kgs / 32kgs
  • Material: LLDPE / UV Tahan
  • Bobot Net: 23kgs
  • Tuwuh Bobot: 25kgs
  • 20'ft Container Kapasitas: 40pcs saka kayak iki
  • 40'HQ Container Kapasitas: 100pcs saka kayak iki
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Description:
    3M Deluxe Pro Angler Kayak punika cahya ing bobot lan gampang kanggo nindakake. Kayak iki cadangan posisi sing masang motor listrik .Jog panggonan bisa sijine baterei kanggo nyimpen akèh papan kanggo wisata.
    3M Deluxe Pro Angler Kayak 1 3M Deluxe Pro Angler Kayak 2
    Parts standar:
    1 * Deluxe Aluminium Seat
    3 * Multi rod nduwèni
    5 * Big lawang ngisor ngarep
    1 * urip Rope
    1 * Saluran plug
    1 * nduwèni tuwung
    6 * Black Scupper Gauges
    8 * tombol D-ring
    1 * bungee ireng
    2 * mbeta Ngalahake
    1 * motor Electric nduwèni panggonan
    Product Details:
    10ft kayak (2) 10ft kayak (3) 10ft kayak (4) 10ft kayak (5)
    Pembayaran & Delivery:
    Pembayaran Sarat: A): 30% simpenan T / T ing advance, imbangan 70% marang salinan BL;
    B): 100% T / T ing advance, pesenan sampel.
    Delivery: dening segara kanggo port cedhak customer, ing wektu tartamtu tundhuk ing nyata.
    pabrik
    Factory Equipment:
    Pabrik Equipment 01 Pabrik Equipment 02 Pabrik Equipment 03
    Certificate:
    certificate
    Our Service:
    Service kita
    FAQ
    Apa sing prices Panjenengan?
    Q: prices Kita kanggo ngganti gumantung mode nyata kayaks lan jumlahe subyek. Kita bakal ngirim dhaftar rega dianyari sawise perusahaan kontak kita kanggo informasi luwih.
    Aja duwe jumlahe minimal order?
    Q: Ya, biasane, MOQ kita iku salah siji 20'ft lengkap utawa wadhah 40'HQ. Mesthi, yen sampeyan perlu salah siji utawa luwih, iku ditrima kanggo kita. Ngerti rincian liyane, hubungi kita.
    Kita bisa tuku macem-macem jinis kayaks ing siji sing?
    Mesthi, mung ngomong jinis kayak lan jumlahe sing perlu, lan kita bakal mbantu nemtokake jumlahe final liwat pitungan.
    Apa kanggo nampa LOGO customer?
    Ya, kita bisa print LOGO ing awake saka ing kayaks.
    Apa warna bisa kasedhiya?
    Q: werna Single lan campuran werna bisa digawe.
    Carane wis prodhuk dikempalken?
    Details Paket: One lapisan tas gelembung, siji meter karton dawa ing ngisor, lan siji tas plastik lapisan. Mesti wae, kita uga bisa Paket kayaks miturut sarat Panjenengan.
    Apa wektu pangiriman?
    Q: Lead wektu: 1-2 dina kanggo supaya sampel, 7-10days saben wadhah 20'ft, lan 10-15dina saben 40 wadhah 'HQ sawise njupuk simpenan.
    Apa milih Blue Ocean Kayak Factory minangka supplier Panjenengan?
    Layanan OEM cumawis, Luwih saka 10 taun pengalaman, layanan Sourcing siji-mandeg Best, Telung taun babar pisan ing kayak awake, tim apa Professional kanggo ngawula, ndhukung Technical lan sawise layanan sales.
    Apa kang njamin kualitas prodhuk kang?
    Proses Manufaktur kita wis seri dhaftar mriksa sing njamin kayaks kita ketemu standar kualitas. Test banyu kudu rampung sadurunge iku kebungkus.
    Instal fittings mriksa, aksesoris mriksa iku duwe apa sadurunge packing ing. Proses prodhuksi kita digawe kita telung mriksa kayak kanggo sembarang inconsistencies Manufaktur.
    Warranty 3 taun ing Hull, 6 sasi kanggo fitting, lan ing 24 jam reply kanggo ngatasi masalah.
     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk