за компанијата

Како една од водечките компании во производството кајак области во Кина,  Ningbo Oceanus Меѓународна тргување копродукции, ООД . ( Синиот океан кајак ) има повеќе од 6 години искуство во областа ротациона лиење, и станува професионални научни и технолошки претпријатие за развој и производство на различни видови на кајаци, кајак калапи и слични додатоци.