Rreth kompanisë

Si një nga kompanitë kryesore në zonat e prodhimit kajak në Kinë,  Ningbo Oceanus International Trading Co., Ltd . ( Blue Ocean kajak ) ka përvojë më shumë se 6 vjet në fushën rrotulluese i derdhur, dhe ai bëhet një ndërmarrje profesionale shkencore dhe teknologjike për zhvillimin e dhe prodhimin e llojeve të ndryshme të kayaks, moulds kajak, dhe pajisje të ngjashme.