ngeunaan Company

Salaku salah sahiji pausahaan ngarah di wewengkon produksi kayak di Cina,  Ningbo Oceanus International Trading Co, Ltd . ( Blue Ocean kayak ) boga pangalaman leuwih ti 6 taun 'di sawah molding rotational, sarta eta janten perusahaan ilmiah sarta téhnologis profésional pikeun ngamekarkeun sarta ngahasilkeun rupa-rupa kayaks, molds kayak, jeung asesoris nu patali.