10ft tunggal pedal kayak

Pondok Description:

Product Description: 10ft Single Pedal Kayak can not only move by oars, but also move forward by a pedal system. Standard Parts: 1*Deluxe aluminum seat 1*Flush mount rod holder 1*Pedal system 1*Rudder System 2*Hatch covers 4*Side/front/rear hand...


  • Model: TN-15
  • Ngaran: hiu 1
  • Ukuran: 3160 x 863 x 373mm
  • Bahan: LLDPE / UV tahan 8 gelar
  • GW / NW: 40kgs / 39kgs
  • Jaminan: 3 taun dina Hull
  • Kamampuh beurat: 180kgs / 397lbs
  • Loading Qty / 20ft: 33pcs of kayak kieu
  • Loading Qty / 40hq: 68pcs of kayak kieu
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pedaran produk:
    10ft Single pedal Kayak teu ukur bisa mindahkeun ku oars, tapi ogé pindah ka hareup ku sistem pedal.
    21_
    Bagian baku:
    1 * aluminium korsi DELUXE
    1 * siram Gunung rod wadah
    1 * Sistim pedal
    1 * setir System
    2 * Hatch nyertakeun
    4 * Sisi / hareupeunana / pungkur handles
    1 * wadah Piala
    1 * panangtu ngawelah
    8 * Scupper Plugs
    1 * Hideung bungee, jsb
    poto Ngabagikeun: 
    24 25 26 22
    pamayaran & Pangiriman:
    pembayaran Sarat: A): 30% deposit T / T sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan bl;
    B): 100% T / T sateuacanna, pikeun pesenan sampel.
    Delivery: by sea to the customer's nearest port, the specific time is subject to the actual.
    pabrik
    Factory Equipment:
    Pabrik Equipment 01 Pabrik Equipment 02 Pabrik Equipment 03
    Certificate:
    Sertipikat
    Our Service:
    Service kami
    FAQ
    Naon harga anjeun?
    Q: Our prices are subject to change depending on actual mode of kayaks and quantity. We will send you an updated price list after your company contacts us for further information.
    Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?
    Q: Yes, usually, our MOQ is one complete 20’ft or 40’HQ container. Of course, if you need one or more, it is acceptable for us. To know more details, please contact us.
    Bisa urang meuli tipena béda kayaks dina hiji wadah?
    Of course, just tell me the kayak types and quantity you need, and we will help you determine the final quantity through calculation.
    Naha mun nampa logo customer urang?
    Yes, we can print your LOGO on the hull of the kayaks.
    Naon warna tiasa sadia?
    Q:Single colors and mix colors could be made.
    Kumaha ieu produk nu dipak?
    Package Details: One layer bubble bag, one meter long cardboard at the bottom, and one layer plastic bag. Of course, we can also pack kayaks according to your requirement.
    What is the time pangiriman?
    Q: Lead time: 1-2 days for sample order, 7-10days per 20'ft container, and 10-15days per 40’ HQ container after getting deposit.
    Naha milih Blue Ocean Kayak Kilang kitu sakumaha supplier anjeun?
    Jasa OEM nyaéta sadia, Leuwih ti 10 taun pangalaman, jasa sourcing hiji-eureun Best, Tilu taun jaminan kana kayak Hull, tim kerja Profesional ngawula anjeun, ngarojong Téknis sarta sanggeus jasa jualan.
    Kumaha anjeun assure kualitas produk urang?
    Prosés manufaktur kami boga runtuyan daptar cek nu mastikeun kayaks urang papanggih standar kualitas urang. Test cai anu kudu dipigawé saméméh ayeuna teh dibungkus nepi.
    Install fittings pariksa, asesoris pariksa nya mun kudu ngalakukeun saméméh packing nu. Prosés ngahasilkeun kami dijieun kami triple pariksa kayak pikeun sagala inconsistencies manufaktur.
    Jaminan anu 3 taun dina Hull, 6 bulan pikeun fittings, sarta dina 24 jam ngawalon ngajawab masalah.
     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali