13ft fishing Kayak

Pondok Description:

Product Description: Professionally designed, rigged and engineered.  The engineered Bow and Stern design of this kayak enhances maneuverability, tracking and speed. The streamlined hull offers improved hydroplaning and reduced water resistance. ...


  • Model: TN-08
  • Ngaran: Oceanus
  • Ukuran: 3950x 850 x 375mm
  • Bahan: LLDPE / UV tahan
  • GW / NW: 32kgs / 30kgs
  • Jaminan: 3 taun dina Hull
  • Kamampuh beurat: 220kgs / 485lbs
  • Loading Qty / 20ft: 21pcs of kayak kieu
  • Loading Qty / 40hq: 68pcs of kayak kieu
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pedaran produk:
    professionally dirancang, rigged tur direkayasa. 
    13FT fishing KAYAK TN-08 03
    Direkayasa Bow na Stern desain ti kayak kieu ngaronjatkeun maneuverability, tracking jeung speed. Hull dina streamlined nawarkeun ningkat hydroplaning sarta ngurangan lalawanan cai.
    Kayak ieu cocog pikeun pamakéan rekreasi atawa fishing nu. Bulao Samudra Kayak nganggo UV poliétilén tahan diimpor ti AS pikeun duanana geus putus jeung durability.
    13FT fishing KAYAK TN-08 04
    Bagian baku:
    3 * megar
    4 * rod samping wadah
    1 * solokan colokan
    1 * wadah cup
    8 * Hideung Scupper plugs
    8 * tombol D-ring
    1 * bungee hideung
    4 * mawa handles
    1 * Sistim setir
    Rincian Produk:
    13FT FISHIGN KAYAK TN-08 04 13FT FISHIGN KAYAK TN-08 05 13FT FISHIGN KAYAK TN-08 06 13FT FISHIGN KAYAK TN-08 07 13FT FISHIGN KAYAK TN-08 010 13FT FISHIGN KAYAK TN-08 011 13FT FISHIGN KAYAK TN-08 012 013
    Poto Ngabagikeun:
    13FT FISHIGN KAYAK TN-08 0014   13FT FISHIGN KAYAK TN-08 0013
    pamayaran & Pangiriman:
    pembayaran Sarat: A): 30% deposit T / T sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan bl;
    B): 100% T / T sateuacanna, pikeun pesenan sampel.
    Delivery: by sea to the customer's nearest port, the specific time is subject to the actual.
    pabrik
    Factory Equipment:
    Pabrik Equipment 01 Pabrik Equipment 02 Pabrik Equipment 03
    Certificate:
    Sertipikat
    Our Service:
    Service kami
    FAQ
    Naon harga anjeun?
    Q: Our prices are subject to change depending on actual mode of kayaks and quantity. We will send you an updated price list after your company contacts us for further information.
    Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?
    Q: Yes, usually, our MOQ is one complete 20’ft or 40’HQ container. Of course, if you need one or more, it is acceptable for us. To know more details, please contact us.
    Bisa urang meuli tipena béda kayaks dina hiji wadah?
    Of course, just tell me the kayak types and quantity you need, and we will help you determine the final quantity through calculation.
    Naha mun nampa logo customer urang?
    Yes, we can print your LOGO on the hull of the kayaks.
    Naon warna tiasa sadia?
    Q:Single colors and mix colors could be made.
    Kumaha ieu produk nu dipak?
    Package Details: One layer bubble bag, one meter long cardboard at the bottom, and one layer plastic bag. Of course, we can also pack kayaks according to your requirement.
    What is the time pangiriman?
    Q: Lead time: 1-2 days for sample order, 7-10days per 20'ft container, and 10-15days per 40’ HQ container after getting deposit.
    Naha milih Blue Ocean Kayak Kilang kitu sakumaha supplier anjeun?
    Jasa OEM nyaéta sadia, Leuwih ti 10 taun pangalaman, jasa sourcing hiji-eureun Best, Tilu taun jaminan kana kayak Hull, tim kerja Profesional ngawula anjeun, ngarojong Téknis sarta sanggeus jasa jualan.
    Kumaha anjeun assure kualitas produk urang?
    Prosés manufaktur kami boga runtuyan daptar cek nu mastikeun kayaks urang papanggih standar kualitas urang. Test cai anu kudu dipigawé saméméh ayeuna teh dibungkus nepi.
    Install fittings pariksa, asesoris pariksa nya mun kudu ngalakukeun saméméh packing nu. Prosés ngahasilkeun kami dijieun kami triple pariksa kayak pikeun sagala inconsistencies manufaktur.
    Jaminan anu 3 taun dina Hull, 6 bulan pikeun fittings, sarta dina 24 jam ngawalon ngajawab masalah.
     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali